| Prvi komentari :) | |
|
+4Coch spartanka Admin grof Debeli 8 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Coch
Broj postova : 29 Join date : 28.03.2008
| Naslov: Re: Prvi komentari :) pet tra 04, 2008 12:02 am | |
| Dobro jutro! Slike su super, ha kad smo svi fotogenični mora se priznat. I ja pomislih na fotomontažu odmah, ali ono lice kod obaranja me odmah razuvjerilo-tak nešto se nemre fotomontirat!hehe )) Danas lagani trening, time rane i uigravanje. Pošto nema kiše bilo bi bolje da obućete tenke! A naša all starica je najviša tam, nisam ni znao da je tak visoka!?!?! Ljudi vidimo se veceras!! | |
|
| |
tea2310
Broj postova : 20 Join date : 03.04.2008
| Naslov: Re: Prvi komentari :) pet tra 04, 2008 12:27 am | |
| Dobro jutro ! Cure (i decki) ja mislim da ja postajem nenormalna ! Počela sam sanjat ragbi i obaranja i sve ostalo ! . . . ili je to možda dobar znak . . . ? | |
|
| |
spartanka Moderatorica
Broj postova : 88 Join date : 28.03.2008
| Naslov: Re: Prvi komentari :) pet tra 04, 2008 1:02 am | |
| E ste vidjeli,malo smo prepravili stranicu,je boljse sad??? nasa admina je ZAKON Danas trening..juhhhuuuu!! A od kise ni kkkk..... ovo sunce nam unistilo teren!! Pa Teos dobro nam dosla!! Ovo sto ti se pocelo desavat...to ti lagano ragbi ulazi u krv i pocinje kolat venama... opusti se i uzivaj!!! Cima...ne ginu nam masnice ovaj vikend...teren je koma.... A sad malo noviteta bosanke otkazale,dobili poziv od ceske repke za turnir 4.5.08,na koji dolaze i engleskinje!! Sam kaj nam je to vikend pred ep Moram zvat mr. J see u | |
|
| |
Klly Najvjernija forumašica
Broj postova : 86 Join date : 31.03.2008
| |
| |
čizma
Broj postova : 4 Join date : 06.04.2008
| Naslov: Re: Prvi komentari :) ned tra 06, 2008 2:42 pm | |
| cure čestitam na prikazanoj igri i pobijedi na turniru.nadam se da ste uz pomoć fantastičnog i gracioznog fizioterapeuta sa ljekovitom vodom preživjele loš teren.pozdrav treneru(kojem želim brz oporavak) i direktoru. | |
|
| |
| Naslov: Re: Prvi komentari :) ned tra 06, 2008 11:12 pm | |
| Hvala čizma na čestitkama. SVima nam je drago što si našao malo vremna i došo nas pogledat jer nam to puno znači. Ovim putem čestitam i svim curama na borbenoj i pametnoj igri i jel vidite kad se dogovorimo da to sve onda ima svoj tok igre.Kako u napadu tako i u obrani.E malo nas je al smo veliki.Strašno,sa 7 igrača rokamo cjelu sezonu,i od toga Tea i Anđa treniraju samo 3.mjeseca. Naravno hvala fiziju što je krpo cure,i hvala Bogu što nas je čuvao od ozljeda i tvrdog terena. Treneru veliki pozdrav uz što brži oporavak. Love you all! | |
|
| |
tea2310
| Naslov: Re: Prvi komentari :) pon tra 07, 2008 4:22 am | |
| Dobar dan ! Moram samo rec da je ono jucer bila prava divota ! Nemam neke inspiracije za pisanje , samo želim da nam se trener što prije vrati ! Pozz svima ! | |
|
| |
spartanka Moderatorica
| Naslov: Re: Prvi komentari :) pon tra 07, 2008 5:31 am | |
| evo da se i ja malo javim.. Ludilo!! Koji dan!!! Pa to je divota!!! Nakon onog udesa ujutro,stvarno sam mislila da nebu dobro...ali sam dragi bog nas je cuval...E i da ne moram se sminkat za poso,kapak mi plav..bas cool.. Hvala djevojkama na odlicnoj timskoj igri!!! Hvala U15 na podrsci i sto nas trpe na treninzima!! Hvala nasem treneru,legendi!!! Hvala Graletu,Puhiju, Fosni....Veliko hvala SANJI, nasoj glavnoj kuharici!! Hvala svim posjetiocima koji su nam bili podrska...Hvala Brecicu,Hvala Pankiju na super sudenju....Ma hvala vam svima!!! Malo me emocije soraju E sad,slijedi nastavak.....U nedjelju rostiljada poslije treninga!!! Za ep cu sve znat ovaj tjedan...budite spremni na jace treninge i rokanje!!! Pozdrav | |
|
| |
spartanka Moderatorica
| Naslov: Re: Prvi komentari :) pon tra 07, 2008 5:50 am | |
| | |
|
| |
Coch
Broj postova : 29 Join date : 28.03.2008
| Naslov: Re: Prvi komentari :) pon tra 07, 2008 9:09 am | |
| Cure savovi su dobro samo kaj oko plavo ali ide na bolje, jako mi je žao kaj nisam bio sa vama da uživam ali bit će prilike u to sam uvjeren. Tea kak tvoja rebra čujem da si igrala kak je prošlo? Mala ispravka to su dečki U-17 oni su veliki nemoj ih stavljati u male! )))he Također HVALA svima koji su bili uz cure i pomagali im! Bosna-to je super! Grupa je dobra sad jos malo nekih ispravaka i bit će mo spremni! Pozdrav i ako bude sve u redu možda se vidimo u Petak! | |
|
| |
spartanka Moderatorica
| |
| |
Puhi
Broj postova : 14 Join date : 27.03.2008
| Naslov: Re: Prvi komentari :) pon tra 07, 2008 9:39 am | |
| Cure čestitam još jednom na jučerašnjim pobijedama,ponašanju,zalaganju i zajedništvu koje je trajalo od prve do zadnje minute.Hvala svima koji su nas došli bodriti i veliko hvala svima koji su nam pomogli da jučerašnji dan prođe u najboljem redu i na ponos našem malom ali jakom klubu.Šokreu želim da čim prije ozdravi pa da digne pehar koji je jučer osvojil,a za šminku nek nebrine jer mi volimo našminkane muškarce hahaha.Ponosan sam kaj vas znam i kaj ste takve kakve jeste.SNEKI,ROMANA;GLORIJA,MIRKO,FRENKI,BRANKA,TEA I ANĐI šaljem vam puse,zagrljaje i još jednom veliko hvala.Sve vas voli i ljubi PUHI | |
|
| |
| Naslov: Re: Prvi komentari :) uto tra 08, 2008 12:23 am | |
| | |
|
| |
tea2310
| Naslov: Re: Prvi komentari :) uto tra 08, 2008 1:58 am | |
| Šetaju Mujo i Haso po selu i naiđu na govno. Mujo će Hasi: - Haso, bil ti pojeo ovo govno za 1000 eura? Misli Haso: - Jeste gadno, ali malo se potrpim i poslije mi ostane 1000 eura u džepu. Pristajem! Pojede Haso govno, uzme 1000 eura od Muje i nastave hodati. Opet Haso misli: - Za 1000 eura i nije bilo tako gadno, samo je problem da će Mujo razglasiti po cijelom selu da sam pojeo govno i svi će me zezati do kraja života. Misli i Mujo: - E jesam glup! Ovaj se malo potrpio dok je pojeo govno i sada ima mojih 1000 eura. Hodajući tako naiđu na drugo govno i Haso će: - Mujo, a bil ti pojeo ovo govno za 1000 euro? - Bih! I tako Mujo pojede govno i Haso mu dadne 1000 eura. Nastave hodati, kad će Haso: - E moj Mujo što smo blesavi: obojca smo pojeli po govno, a niko ništa nije zaradio. - Nema veze Haso, važno je da se pare okreću! | |
|
| |
| Naslov: Re: Prvi komentari :) uto tra 08, 2008 3:25 am | |
| | |
|
| |
spartanka Moderatorica
| Naslov: Re: Prvi komentari :) uto tra 08, 2008 10:57 am | |
| a da mogli bi,ali ovdi mi je skroz lipo.... evo bjezim radit novu temu.... a tak mi je lipo ovdi.... ma sam da se zahvalim puhiju na lipim ricima!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Prvi komentari :) uto pro 02, 2008 2:36 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Prvi komentari :) | |
| |
|