| HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! | |
|
+8bivsa ragbijasica :-) frenky Coch kiki tea2310 angie Klly spartanka 12 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
spartanka Moderatorica
Broj postova : 88 Join date : 28.03.2008
| Naslov: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! sub oľu 29, 2008 5:52 am | |
| Molim sve prijatelje i prijateljice,ljubitelje ragbija....da nam hitno pomognu u skupljanju novih igracica... situacija je kriticna!! za ep koje je pomaknuto mjesec dana ranije od predvidenog rasporeda, potrebno je prijavit 10 igracica osposobljenih za igru. nas je trenutno samo osam i radimo jako puno da nas bude vise,ali odaziv je kritican... trebamo vasu pomoc!!! naravno bilo kakvi prijedlozi su dobro dosli!!! | |
|
| |
spartanka Moderatorica
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! uto tra 08, 2008 11:30 am | |
| | |
|
| |
Klly Najvjernija forumašica
Broj postova : 86 Join date : 31.03.2008
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! sri tra 09, 2008 2:39 am | |
| | |
|
| |
angie
Broj postova : 23 Join date : 07.04.2008 Age : 37
| Naslov: Pozdrav od Angie!!! sri tra 09, 2008 3:20 pm | |
| Evo i mene malo... Stigla ja napokon iz Hospital,Angie je živa i zdrava... Prstića dva su malo otekla ali ništa nije slomljeno tako da sam skroz happy jer je sve ok.ispalo...Nadam se moje curke da niti jedna od vas nije posumljala u mene da se nakon ove ozljede neću vratiti..Iako je fakat gadno izgledalo.. E da..Čula sam se sa novim curkama Marinom i Mirjanom.. Svidjelo im se na treningu i jedva čekaju da za igraju... Drago mi je šta su došle i naravno da će i ostati... Odoh malo odmarati... | |
|
| |
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! sri tra 09, 2008 11:17 pm | |
| | |
|
| |
angie
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 12:59 am | |
| Znaš da je i meni srćeko stalo jer ja sam mala bebica koja se odmah uplaši,a prodje u trenu kao da ništa nije bilo... Da ste me vidjele u bolnici,bila sam prava komedija A to je Franka izjavila. .Htjela je javiti da je sve ok.ali joj baterija na mobu krepala... Ma onaj mi frajer na prste stao,uf ajde da nema skoro sto kila Jedva čekam da se oporavim.Voljela bih igrati u mađarskoj ali sve sumnjam.. U Marinu vjerujem.Još da koju pokupim na zebri ili tramvajskoj stanici kada se điram bisom bilo bi super..heh Ti tako rano ustaješ,a jooj.. kisi kisi,ugodan dan | |
|
| |
angie
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 1:02 am | |
| E da moram samo obloge stavljati i idem svaki drugi dan do franke da mi previje to.. | |
|
| |
| |
| |
spartanka Moderatorica
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 1:58 am | |
| | |
|
| |
angie
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 2:05 am | |
| Da,doći ću sutra na trening.. E,a nadam se da hoće jer baš mi se igra ali ipak je sto kila bilo u pitanju tako da ono..ma budemo vidjeli.. Ići ću malo do Brankice da je gnjavim i tako.. ugodan ti i lijepi dan | |
|
| |
angie
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 2:13 am | |
| Bokich Romana!! Reći ću ja franki zea te želje iako nemam pojma šta je to Krivo mi je radi nedjeljne košarice.abaš bi je volila malo baciciti sa vama .. | |
|
| |
angie
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 2:16 am | |
| Kažeš vatreno krštenje,a majke mi i je.. Gadno li je izgledalo..Pomislih ja a jadni moji mali lopovski prstići Šta ti?? Na poslu... Nemoj mi se puno umoriti lijep danček kraljice | |
|
| |
spartanka Moderatorica
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 2:29 am | |
| | |
|
| |
angie
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 2:32 am | |
| Tako majka kaže da su lopovski ali nebavim se takovim poslovima Jupi jupii...kralj od trenera se vraća..napokon | |
|
| |
angie
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 2:33 am | |
| tako ti radiš hmm.. Samo ti odmaraj ako možeš..Zasužila si ..briga te.. | |
|
| |
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 3:29 am | |
| | |
|
| |
tea2310
Broj postova : 20 Join date : 03.04.2008
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 3:50 am | |
| joooj jedva cekam da dojde trener , jer me jucer ono fakat , al fakat UBILO U POJAAAM ! ! ! | |
|
| |
spartanka Moderatorica
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 4:10 am | |
| Dobih pitanje kakva je to biljka ZELJE Pa ovako u kratkom crtama nesto o ZELJU za one koji ne znaju KUPUS(lat. Brassica oleracea jos poznata kao ZELJE) Razvio se iz divljeg kupusa koji raste na kamenitim obalama Europe, od Sredozemne obale do Irske i u upotrebi je jos od prahistorijskog doba... Veliki ugled,kupus je uzivao kod Rimljana koji su ga nazivali brassica,a nas prijatelj Katon Stariji( tko god da on bio) kupus je hvalio kao najbolje povrce u svom djelu De agricultura i dao je citav niz kuharskih i medicunskih uputa... Koriste ga jos i ragbijasi diljem svjeta pa tako i kod nas npr. Nasoj zenskoj ragbi reprezentaciji zastitni znak je zelje od samih pocetaka postojanja te zenske vrste.. Sta KUPUS sadrzi: Znacajne kolicine vitamina C, pa otklanja bolesti koje su povezane nedostatkom tog vitamina.Tako je nas frend COOK,James Cook na svoje putovanje u potragu za ragbijaskom vrstom, uzeo 60 bacvi kiselog kupusa prema savjetu jednog ragbijasa i nije izgubio niti jednog clana posade zbog skorbuta(bolest koja je nekad harala medu posadom brodova) UpotrebaZa sve otekline,hematome i slicno( za onu oteklinu u i na glavi nije potvrden pozitivan ucinak...studije jos nisu donijele konacan zakljucak) Kompletna prehrana kupusom odobrana je samo ragbijaskoj vrsti zbog prekomjernog trosenja C vitamina... Kako izlijecit oteklinuZa primjer uzet cemo prst ruke koji je natekao uslijed udara ili ti gazenja cepom kopacke snaznog ragbijasa.....Dijagnoza: prst nije napuko,samo je natucen s velikom nakupinom sukrvice ili ti hematomom... uzimamo mekane djelove kupusa(listova),omotamo prst laganim i njeznim pokretima, zatim ga stisnemo zavojem ili gazom. Tako omotan prst cuvamo na dnevnoj temperaturi oko dva sata..Nakon toga ga ponovno premotamo...i tako dva, tri dana dok se ne vrati u prvobitnu fazu... Ovdje bih zavrsila izlaganje o kupusu,za sva pitanja i nedoumice molim vas da kontaktirate doktoricu spartanku... | |
|
| |
tea2310
Broj postova : 20 Join date : 03.04.2008
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 4:59 am | |
| Mislim , doktorice ja zbilja nemam rjeci na ovakva predivna objasnjenja . . | |
|
| |
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 6:34 am | |
| | |
|
| |
spartanka Moderatorica
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 7:08 am | |
| | |
|
| |
angie
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 7:20 am | |
| hahaa Svaka ti čast za objašnjenje .. Sda mi je puno lakše. Već me prolazi prst na samu pomisao kupusa ili ti te neke želje.. Pa spartanko ti su cijeli dan priključena na forumu .. | |
|
| |
angie
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 7:22 am | |
| ej,pa i ja bi na okršaj ako ne sada u nedjelju onda uskoro.. Da vam mali Jordan pokaže šta je košarica | |
|
| |
angie
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 7:23 am | |
| Klly a ća je!! Nismo te isključili. To ti je tako kada si vrijedna na poslu.. manje posla više priče... | |
|
| |
kiki
Broj postova : 2 Join date : 10.04.2008
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! čet tra 10, 2008 7:50 am | |
| KOLIKO JA ZNAM KUPUS JE DOBAR ZA SARMU,KISELI KUPUS ZA SALATU,A RASO ODLICAN ZA TREZNJENJE!!!!! A STA SAd????NOVO LICE!!!!!!! I TO LICE KOJE CE VAS U NEDELJU OPEGLATI NA BASKETU,NA TUCH-U!!!! DOBRO SPARTANKO,SALIO SAM SE!!!!! AKO MI DOZVOLITE DA IGRAM SA VAMA... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! | |
| |
|
| |
| HITNO TRZIMO NOVE RAGBIJASICE!!! | |
|